A është kjo foshnja më ‘e rritur’ e lindur ndonjëherë? Nuk do ta besoni peshën e saj

Në qershor të vitit të kaluar ka lindur foshnja më e madhe e lindur ndonjëherë.

Bëhet fjalë për një foshnje e cila peshon afër 10 kilogramë, ose saktësisht 9.98 kilogramë (22lb.).

Njëkohësisht kjo foshnje është lindur në mënyrë natyrale dhe konsiderohet edhe si bebja më e madhe sipas librit të rekordeve të Guinness.

Në vitin 2017, kishte lindur edhe një foshnje tjetër e cila peshonte rreth 8.8 kilogramë që deri në qershor të vitit të kaluar kishte vendin e parë.

Portali Trendi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.