A bëheni me jargë gjatë natës? Ju jeni shumë me fat dhe ne ju tregojm pse

Ju do të thoni të vërtetën ose do të shtriheni nëse një mik ju pyet nëse bëheni me jargë në gjumë. Përgjigja më e zakonshme është jo, sepse për disa, është e turpshme ta imagjinoni atë në atë situatë. Megjithatë, jarga nuk është diçka për të të vënë...

Çfarë i ndodh trupit në 30 ditët e Ramazanit

Në Ramazan, myslimanët agjërojnë çdo ditë nga mëngjesi deri në mbremje një muaj të tërë. Këtu do të paraqiten disa informacione interesante në lidhje me atë që ndodh në trupin tuaj gjatë këtyre 30 ditëve të Ramazanit. Ndryshimi në Fazën 1 (Dita 1...

10 Veprat e urryera gjate agjerimit

Për agjëruesin urrehen disa gjëra të cilat mund të bëhen shkaktare për prishjen e agjërimit, edhe pse në vetvete ato nuk e prishin agjërimin. Ato janë: 1. Teprimi në shpëlarjen e gojës dhe të hundës gjatë abdesit, bazuar në thënien e Profetit, paqja...

Category - SHËNDETËSI

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.