Djali i vogël paralizohet në gjumë, tronditen mjekët kur zbulojnë shkakun

Një djalë i vogël ka përjetuar një situatë të tmerrshme.

Ai u shtri për të fjetur si çdo natë tjetër, por në mëngjes u zgjua i paralizuar.

Për mjekët situata e tij ishte e pashpresë.

Ata nuk mundeshin të gjenin se çfarë ia shkaktonte këtë djali.

Gjendja e tij vazhdonte të përkeqësohej dhe mjekët i hoqën çdo shpresë për të jetuar.

Djali i vogël ishte gati të përjetonte një arrest kardiak dhe në atë moment mjekët kanë parë një plesht në veshin e tij.

Këto insekte në shumicën e rasteve nuk janë të rrezikshme, por ata janë edhe transmetues të sëmundjeve.

Djali i vogël ishte infektuar me një lloj bakteri që quhet neurotoxin dhe nëse hyn në trup mund të shkaktoj edhe vdekjen.

Fatmirësisht mjekët kanë arritur ta shpëtojnë djalin.

Portali Trendi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.