E konfimruar: Ky është shqiptari i cili ndërroi jetë në tragjedinë e…

Ky është Remtulla Abduramani që humbi jetën në aksidentin me autobus në rrugën Shkup – Tetovë. Rametulla Abduramani ka qenë i punësuar si administrator në Shkup ndërsa ka udhëtuar në këtë relacion cdo dite me autobusin e Durmo Turs-it.

Ja çka shkruan Hasan Rexhepi një i afërt i viktimës.
Jeta është e tillë, sot jemi e neser nuk jemi, paska qenë kaq ymri jot o njeri i dashur për t’gjithë…
Zemra digjet e syri loton…

Jeten me Islam e jetove, namazi asnjëher nuk e harove, e sot prej ksaj bote u largove.

U takofshim në Xhennetet e Zotit o i dashur Rametulla…

Të Allahut jemi, dhe tek ai do të kthehemi!/TS/

Portali Trendi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.