Fantazmat ekzistojnë, shikoni dhe binduni me këto pamje

shkak të një ‘fantazme’ që ai e filmoi në telefonin e tij.

Në pamjet tmerruese të cilat u publikuan në facebook, shihet se si një ulëse e vetme lëvizte pa pasur dikë të ulur aty, përderisa të gjitha ulëset tjera mbetnin të palëvizshme, shkrua TheMirror.Deri me tani kjo video është parë 4.5 milionë herë dhe është shpërndarë deri në 87 mijë duke vazhduar ende.

Familja kishte shkuar që të kalonte një ditë të këndshme në Warwick, Rhode Islam të Amerikës kur u përballën me këtë situatë të pabesueshme.video

Portali Trendi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.