Gigi do që ta shëndoshë këtë pjesë të trupit të saj

Edhe pse është një modele shumë e vlerësuar, Gigi Hadid duket se nuk i shpëton dot kritikave në internet, cfarëdo që të bëjë.

Pas vitesh të tëra në industrinë e modës, megjithatë ajo e di si të përgjigjet, duke e thënë hapur atë që mendon. Kur isha më e mbushur, prapë disa nuk kënaqeshin, ndërsa kur u dobësova dolën gjëra të tjera.

Njerëzit vazhduan të tregohen të këqij, e thonë: “oh, ajo është kockë e lëkurë”, dhe unë u them, “po, e di që duhet të kem një fundshpinë më të plotë . E kuptova, edhe mua më pëlqen, nuk ka nevojë ta përsërisni. Po përpiqem të ha hamburger e të bëj ushtrime për këtë punë”, është shprehur 23-vjeçarja!

Portali Trendi

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.