Ky është vaji që po përdorni për gatim? Bëni kujdes: Qëndrojini larg, lëshon kimikate të rrezikshme që shkaktojn…

Të gatuash me vaj kokosi, vaj ulliri ose gjalpë është shumë më mirë se sa të gatuani me vaj vegjetal sipas studimeve të fundit që janë bërë. Të gatuash me vaj vegjetal lëshon kimikate të rrezikshme që shkaktojnë më pas kancer dhe sëmundje të tjera.

Ata kanë zbuluar se vajrat bimore lëshojnë koncentrime të larta aldehidesh – kimikate të lidhura me sëmundje kërcënuese për jetën: si kanceri, sëmundjet e zemrës dhe çmenduria.

Të gatuash me vaj kokosi, vaj ulliri ose gjalpë është shumë më mirë se sa të gatuani me vaj vegjetal sipas studimeve të fundit që janë bërë. Të gatuash me vaj vegjetal lëshon kimikate të rrezikshme që shkaktojnë më pas kancer dhe sëmundje të tjera.

Portali Trendi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.