Lajmi i Fundit cka i ndodhi Tarameles tash

hirrjes së Alketa Vejsiut iu përgjigjen shqiptarë të shumtë nga e gjithë bota, biznesmenë e kompani të shumta në vend, të cilët të gjithë sëbashku bënë të mundur që “Taramelja” dhe familja e tij të bëhej me një apartament në Tiranë.

Gjithashtu, nismës së spektaklit iu bashkua edhe Bashkia e Tiranës, duke bërë me shtëpi edhe gjyshërit e Xheison, duke e sjellë kështu të gjithë familjen në kryeqytet.Per me teper binduni vet duke shtypur mbi rekl,a men me poshte dhe shiko vide,o

Portali Trendi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.