Ma shum se 20 vite martes Zoti me dhuroi Femi, kush me uron zoti i dhashte a’të që i mungon

Pas 18 vitesh martes Zoti me dhuroi nje djale. Kush me uron zoti i dashte ate qe i mungon,

Ma shum se 20 vite martes dhe deri me tani nuk deshi Zoti qe te kem femije, mirepo si thone kush pret ne fund do ti shperblehet durimi dhe keshtu ndodhi edhe me mua,
Ma shum se 20 vite martes Zoti me dhuroi Femi, kush me uron zoti i dhashte a’të që i mungon
Ku pas 18 viteve tani kam nje djale, ju them te gjitheve te mos heqin dore dhe te mos desprohen….ne vazhdim duke shtipur.

Portali Trendi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.