Mihrije Braha: Ky kengtar i estrades mi ofroi 1 milion euro per nje natë

Por, në një moment ajo thotë:

“Mua njëri më ofroi 1 milion dollarë për një natë dhe nuk pranova, si mund të pranoj për vetëm 10 pikë të kësaj loje?”

Pavarësisht kësaj ajo u përgjigj duke thënë se me Danin do martohej, do darkonte me Ilir Shaqirin, dhe eliminoi Xenin.Per me teper binduni vet duke shtypur mbi rekl,a men me poshte dhe shiko vide,o

Portali Trendi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.