Momenti kur anakonda kalon në mes të autostradës

Nascimento Fernandes dhe gruaja e tij ishin duke udhëtuar afër shtëpisë së tyre në Brazil, kur në rrugë hasën diçka të çuditshme.

Në mes të autostradës, para tyre, kishte dalë një gjarpër i madh, i tipit anakonda, e cila po tentonte të kalonte mbrojtëset e rrugës, transmeton lajmi net.“Vendosëm ta ndalim veturën dhe të dalim jashtë saj”, deklaroi Fernandes për The Dodo.

“Nuk kishte shenja se veturat në rrugë do të ndaleshin, në mënyrë që anakonda ta kalonte rrugën. Kam parë që të tillë kanë shkelur gjarpërinjtë në rrugë edhe më parë dhe mendoj që është kr.im”.Kështu, Fernandes filloi t’i sinjalizonte veturat në rrugë, që të ndaleshin që mos ta shkelnin anakondën.VIDEO

Portali Trendi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.