Nuk do ta besoni, por Adelina Ismaili dhe Hashim Thaçi kanë një gjë të përbashkët! (Video)

Nuk do ta besoni, por Adelina Ismaili dhe Hashim Thaçi kanë një gjë të përbashkët! (Video)

Ka 20 vite që këngëtarja turbo-folk Adelina Ismaili, “don ta bëj Ushtrinë më Ibrahim Rugovën” por deri më sot ëndrra e saj kurrë nuk u realizua.

I obsesionuar më ushtrinë është edhe presidenti Hashim Thaçi, i cili për çdo ditë del dhe thot: “Ushtria e Kosovës do të themelohet gjatë këtij viti” që nga viti 2012, deri në 2017, por ushtria u formua ne kohen e Ramush Hradinajt dhe e perbashket mbet qe Adelina dhe Thaqi veten i kan kenduar ushtris e kurr nuk arriten me e formu. Per me teper binduni vet duke!

Portali Trendi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.