Nuk Do Ta Besoni Se Cili Është Emri I Vërtetë I Vali Corleones

Prince Vali Corleone që dje deshi t’i largojë familjarët nga shtëpia, pasurinë e ka falë tyre… Familja e tij e ka prejardhjen nga fshati Llashticë nga komuna e Gjilanit, dhe kanë rreth 50 vjet që jetojnë në Gjilan.

Jetën luksoze e bën falë biznesit familjar dhe është i mbrojtur nga rojat private. Princ Vali Corleone më herët u raportua se ka pasur probleme edhe me drejtësinë italiane. Ai pati thënë se po ndiqet nga shërbimi sekret italiane pasi që dushohet se Princi është në krye të një mafie globale.

Dje sipas policisë Vali fillimisht është dërguar në psikiatri pasi ka qenë shumë agresiv në momentin e arrestimit, e më pas është dërguan në paraburgim.

Burime të medieve pranë familjes së Valit dhe policisë, ka mësuar se dy prindërit e Valit, R.S. dhe H.S., e kanë lajmëruar atë në polici për ngacmim dhe kanosje.

Mësohet se Vali një kohë ka bashkëjetuar me prindërit e tij e pastaj i ka përzënë nga shtëpia. Sipas informatave, policia ka shkuar në shtëpinë e Valit për ta shoqëruar për në stacion për një bisedë, mirëpo në këtë moment Vali është bërë agresiv ndaj policëve, duke refuzuar të shkojë në stacion e duke i kërcënuar policët.

Portali Trendi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.