S’ka të ndalur! Haradinaj ia vendos edhe këtë masë Serbisë, çmenden serbët

Mediat serbe shkruajnë se kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj po përgatitë edhe disa masa kundër serbve, siç shkruajnë ato.

Fatmir Sheholli, në cilësinë e analistit politik, i ka thënë TV First në Beograd, se ai pret që në mesin e masave që do të ndërmarrë Haradinaj, do të jetë ‘edhe ndalimi i përdorimit të dinarit në territorin e Kosovës’.

“E para, mund të jetë ndalimi i përdorimit të dinarit në territorin e Kosovës dhe e dyta, të gjitha lëvizjet tjera në mënyrë që në çdo komunë të funksionojnë këto masa’, ka thënë Sheholli.

Më pas, ai ka thënë edhe se masë tjetër mund të jetë urdhëri që veturat që hyjnë nga Serbia në Kosovë t’i ndërrojnë tabelat (ngjashëm siç e kanë edhe kosovarët këtë masë”.

Portali Trendi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.