Vëmendje: Ja ҫfarë do të ndodh sot në Kosovë

Këto do të jenë ngjarjet që do ta karakterizojnë ditën në vendin tonë:

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, pret investitorët danezë dhe gjermanë. (Vendi: Komuna e Skenderajt, ora: 10:30)Iniciativa U ACT në kuadër të projektit “Social Act” që implementohet prej Rrjetit të Edukatorëve Bashkëmoshatar (PEN) organizojnë Mini Maratonën – N’Vrap me Çikat. (Vendi: Qendra e qytetit të Pejës, ora: 11:00-13:00)

Vasfije Krasniqi Goodman së bashku me përfaqësuesit e QKRMT-së dhe aktivistë tjerë të të drejtave të njeriut, do të vizitojnë vendin ku është dhunuar para 20 vitesh. (Vendi: Fshati Babimost, ora: 13:00)

Portali Trendi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.